Agroassessor, juntament amb quatre altres empreses de referència del sector, de Catalunya i Aragó, qui treballem en agricultura orgànica però des de diferents punts de vista, hem creat un projecte comú anomenat GeaOrgànica.

Geaorganica combina els coneixements sobre agricultura integrada, ecològica, regenerativa, biodinàmica, maneig holísitic i sistemes de plantació keyline per a donar servei a les explotacions que desitgin realitzar o mantenir el canvi cap a una agricultura més sostenible. .

L’experiència i una visió orgànica del sistema agronòmic ens ha portat a treballar d’una manera dinàmica, amb una visió diferent i amb l’objectiu d’aprofitar al màxim els recursos naturals de la mateixa finca per a optimitzar-ne el maneig.

Evitem els tractaments sistemàtics sobre calendari, ja que no són la solució agronòmica a la majoria dels problemes que ens trobem al camp i donem pas a una agricultura proactiva. Orientem l’agricultor cap a un millor i més ampli coneixement del conjunt de l’explotació per poder prendre les seves pròpies decisions en cada moment.

No només la producció, sinó la qualitat i la diferenciació són importants en el mercat global en el qual ens trobem. T’acompanyem en el procés de presa de decisions. En la visió holística i la qualitat de vida en l’àmbit Social Ambiental i Econòmic.


Podeu consultar la nostra web
www.geaorganica.com per a obtenir més informació al respecte.

 

Logotip- Gea-PNG-03