S´inicia una nova campanya DUN. Us oferim els serveis d´assessorament, gestió i tramitació dels ajuts directes inclosos a la Política Agrària Comuna (PAC) i del Programa de Desenvolupament Rural (PDR), realitzem una diagnosi de cada explotació amb l´objectiu de visualitzar les línies d´ajut que millor s´adapten a cada cas.

Des dels ajuts directes, associats a l´agricultura i associats a la ramaderia fins a les pràctiques agroambientals, indemnitzacions en zones desfavorides i de muntanya, agricultura i ramaderia ecològica.

Estem especialitzats en l´acompanyament des de sol.licitud fins a cobrament dels  Ajuts Primera instal.lació de joves, inversions en la Millora de la competivitat de les explotacions, actuacions per la Mitigació del canvi climàtic, noves activitats de Transformació de productes agraris i en Diversificació de les activitats agràries (agroturisme, activitats d´oci,…).

Estem preparats per informar-vos de les principals novetats que presenta aquesta campanya.

Entitat col.laboradora núm. 7108 en matèria d´ajuts i subvencions del Departament  d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Entitat inscrita al Registre d´Assessorament Agrícola i Ramader del Departament  d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.