Aquest cap de setmana, 10, 11 i 12 de març, ha tingut lloc a Figueres, la 14ena edició de La Fira Agrícola i Ramadera de les Comarques Gironines.

Satisfets d’haver participat tant en l’espai d’expositors amb el nostre estand, com en les activitats que hem organitzat dins el marc de la Fira.

Èxit de participació a la Jornada Tècnica, “Més enllà de l’Agricultura Ecològica”, que va reunir tècnics i professionals del sector per tal de conèixer tècniques d’Agricultura orgànica, les quals ja desenvolupem en algunes de les explotacions que agroassessorem. Durant el dissabte vam oferir un taller-tast d’olis d’oliva en què els assistents van poder conèixer com es valoren i es detecten les propietats i característiques dels diferents olis alguns de finques agroassessorades i d’altres que els propis assistents van portar de les seves finques per tal de que fossin valorats.

Durant la inauguració del a Fira, també vam poder transmetre a les Autoritats Presents les inquietuds i  problemàtiques en que es troba el sector agrícola i ramader de la nostra zona.

Agraïm el suport de tots aquells qui heu passat per l’estand i/o heu assistit en alguna de les activitats que hem organitzat.

 

20170311_122452