AVÍS LEGAL

Nota Legal

L’empresa  AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS amb CIF B55238737 i amb domicili social en C/ Requesens,5 de Peralada, presta serveis a Internet a través de la pàgina Web principal localitzada al lloc URL de la web a les condicions expressades en el present document.

La societat es troba inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Volum 3034, foli 92, inscripció 1 amb fulla GI-58733.

Objecte

La present pàgina ha estat dissenya per o per a AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS per informar al públic de manera gratuita dels serveis i productes relacionats amb els serveis que ofereix. L’empresa es reserva el dret a realitzar tots el canvis que vegi convenients sobre la mateixa.

 Accès i Ús dels Continguts

L’Usuari es compromet a utilitzar aquesta Web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstinguent-se d’utilitzar la pàgina Web per activitats contraries a les lleis, a la moral, o usos inadequats dels drets i interessos de tercers. Així mateix l’usuari haurà d’abstenir-se d’obtenir informacions i continguts accessibles a través de la pàgina Web omplint per això medis o procediments diferents dels que per a tal efecte i en el seu cas s’hagin posat a la vostra disposició.

 Propietat intel·lectual i marques

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació continguda en aquesta pàgina Web, disseny gràfic, imatges, indexes i codi font en llenguatge HTML o JavaScript, son titularitat de AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS S.L.

 Les marques contingudes en aquesta pàgina Web estan protegides per la llei de marques, essent AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS S.L.titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i Serveis o, en el seu cas, dels seus llicenciant, que l’Usuari d’aquesta pagina Web ha de respectar.

Queden prohibides la reproducció, excepte per ús privat, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i en general qualsevol altre forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc Web, així com el seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa.

 Jurisdicció

Per tota qüestió litigiosa o que impliqui a la pàgina Web de AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS S.L., serà d’aplicació la legislació espanyola, essent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina Web els Jutjats Tribunals de Figueres.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37