MCL_2225

CONSULTORIA

CONSULTORIA

La línia de consultoria d’Agroassessor ofereix serveis de consultoria estratègica, de negoci i operacions, tant a Administracions Públiques com a sector privat, en base a l’experiència i coneixements en planificació i ordenació estratègica en regions i territoris concrets o avaluació de l’impacte socioeconòmic i ambiental derivat dels processos productius del sector primari.

Elaboració de Plans Estratègics d’Agricultura

Elaboració de projectes de consultoria en l’àmbit de l’Administració Pública en base a l’experiència en el sector agrari i tècniques i tendències en agricultura sostenible i el coneixement del nostre equip multidisciplinar, format per agrònoms, ambientòlegs, biòlegs, economistes, etc.

Un pla estratègic pot ajudar a enfrontar una major complexitat territorial i institucional i avançar estratègies de consens. Afrontar els intensos canvis socials i econòmics actuals i resoldre problemes pendents. Influir sobre decisions territorials i sectorials que afecten al territori o per desvetllar potencialitats i projectes latents.

Al Juny 2021, per iniciativa del Consell Insular de Menorca, i finançat amb fons Feader amb la col·laboració del Govern Balear, Agroassessor va realitzar el “Pla Estratègic Agrari de Menorca”

pla estratègic
Ametllers joves copia

Elaboració de Plans de reconversió a agricultura regenerativa, maneig holístic i permacultura

Sóm experts en regenerar finques i territoris. Hem acompanyat a infinitat d’organitzacions nacionals i internacionals a regenerar els seus sòls, transicionant d’una agricultura convencional a la regenerativa millorant així la fertilitat i la biodiversitat del sòl.

Creem projectes sostenibles en la triple hèlix mediambiental, econòmica i social.

RECONVERSIÓ D’ORGANITZACIONS

Assessorament i acompanyament de grans organitzacions per recorvertir el seu negoci en una activitat regenerativa, contribuint a la millora del planeta i produint aliments més saludables. 

Si ets una empresa, preocupada per el canvi climàtic i vols ajudar a cuidar la terra i protegir el mediambient, nosaltres t’ajudem en tot per passar-te a la regenerativa.

reconversió organitzacions
Bosc

Plans de Gestió Forestal

Elaboració de plans de gestió forestal per al manteniment i millora dels espais silvícoles amb l’objectiu d’optimitzar-ne la producció o reduir el risc d’incendis forestals.

Estudis d’avaluació d’impacte econòmic, social i ambiental

Realització d’estudis en profunditat dels territoris, on s’evalua el grau d’impacte que té l’activitat del sector agrari, a través de l’aplicación de tècniques d’agricultura regenerativa, en explotacions, espais o territoris concrets, a través d’indicadors específics en l’àmbit econòmic, social i ambiental.

Sent totalment conscients de la dificultat de la rendibilitat econòmica de l’agricultura, i el despoblament del món rural, proposem solucions per la sostenibilitat econòmica, ambiental i social d’un territori per donar respostes que ajudin a reactivar l’economia.

Comptem amb l’experiència de grans projectes amb l’administració pública, com és la Conselleria d’Agricultura del Govern Balear, havent realitzat l’estudi “Anàlisi de les cadenes alimentàries i diagnosi del sector de producció local, ecològica, agroindustrial i artesanal de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera”. Abril 2021

DIners
SON FELIP

 Serveis d’agro-nutrició per a establiments Horeca.

Estudis de viabilitat econòmica i ambiental de sistemes d’adquisició d’aliments per part del sector de serveis amb l’objectiu de planificar i ordenar la compra d’aliments sostenibles i de proximitat directament als productors.

CONSULTORIA ONLINE

Realitzem sessions privades online de consultoría en agricultura regenerativa. 

Resolem dubtes especifics sobre l’agricultura regenerativa, aconsellem en quines tècniques aplicar o la viabilitat de cultius a la teva finca.

Les sessions tenen una durada mínima d’una hora. 

FFont paca
next-generation-eu-2021-odm2

FONS EUROPEUS DE RECUPERACIÓ
NEXTGEN EU

Al maig de 2020 la Comissió Europea va proposar un instrument temporal de recuperació, el pla NextGeneration EU, dotat amb 750.000 milions d’euros que es finançaran mitjançant l’emissió de deute comunitari, dels quals prop de 150.000 milions d’euros es troben “preasignats” a Espanya.

Aquests fons persegueixen mitigar els danys econòmics i socials causats per la pandèmia i transformar l’economia amb la transició ecològica i digital com a motors de canvi.

Els seus objectius són dos, aconseguir la neutralitat climàtica a Europa en 2050, i accelerar la transformació digital de l’economia, traslladant els seus beneficis als ciutadans i empreses.

Disposem d’un equip especialitzat en NextGen, coneixedors de les darreres novetats i convocatòries, amb l’objectiu de detectar les necessitats de cada territori i estem preparats per a canalitzar i captar els fons europeus, com també per a gestionar i portar a terme els projectes valorant el més adequat en cada moment i per a cada organització.

CERTIFICACIÓ CRÈDIT DE CARBONI

Acompanyem en la certificació del Crèdits de Carboni.

Un crèdit de Carboni és un instrument financer que representa la reducció o l’evitació d’un tona de diòxid de carboni equivalent de l’atmosfera.

Els crèdits de carboni tenen el seu origen en el Protocol de Kyoto (1997).

En ell es van establir objectius jurídicament vinculants perquè 37 països industrialitzats limitessin o reduïssin les emissions globals de Gasos Efecte Ivernacle almenys un 5% per sota dels nivells de 1990 durant el període 2008-2012.

Una entitat pot decidir responsabilitzar-te de la seva petjada de carboni comprant crèdits de carboni que redueixen la quantitat de carboni de l’atmosfera.

Corporativa - The Regen Academy

Tant si pertanys a l’àmbit públic com privat o particular, t’ajudem a fer realitat els teus projectes. A partir de l’anàlisi de la situació actual i comparació amb casos d’èxit de referència, construirem, amb tu, el pla per aconseguir-ho

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37

contacta amb agroassessor

Dades de contacte