Estem emocionats de poder-vos explicar que els dies 9, 10 i 11 de maig ens visitaran en Darren J. Doherty i en Joel Salatin. El primer és el màxim exponent en agricultura regenerativa en l’àmbit mundial, el segon, responsable de la finca nord-americana Polyface i considerat per diversos mitjans internacionals com la revista americana Time, el millor agricultor del món.

Mitjançant la nostra organització Organic Managers, l’editorial Diente de Leon i el projecte orgànic Son Felip i Algaiarens, del qual formem part, realitzarem una masterclass inèdita fins ara arreu del planeta. Us recomanem formar part d’aquesta experiència única, on podreu conèixer i aprendre dels millors del món així com descobrir, de la mà del nostre equip, un projecte orgànic pràcticament únic al Mediterrani. Els que hagueu sentit a parlar d’en Joel i en Darren, sabreu que no exagerem en dir-vos que aquests tres dies us poden canviar completament el paradigma amb el qual gestioneu les vostres finques, us poden canviar la vida.

Places seran limitades als primers inscrits.   INSCRIPCIONS AQUÍ

De la mà de dos dels grans gurús en agricultura orgànica en l’àmbit mundial, demostrarem que és possible la viabilitat i la rendibilitat de l’agricultura i que al mateix temps és sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
En aquesta formació tractarem el disseny de la finca, el tipus de maneig, l’aprofitament de recursos hídrics i la captació d’aigua, la combinació de cultius, les cobertes vegetals, el maneig de pastures, la transformació de productes, la comercialització, la venda directa…  PROGRAMA COMPLERT

També tens la possibilitat de participar-hi com a expositor i d’explicar el teu projecte, a l’escenari, a Joel Salatin i Darren J. Doherty. Consulta les propostes de participació i col·laboració.
Aprofita aquesta ocasió perquè les places són limitades!  PROPOSTES DE COL·LABORACIÓ

Us deixem el cartell informatiu: