Ja falta menys per la masterclass dels dies 9, 10 i 11 de maig amb Darren J. Doherty i Joel Salatin.  L’esdeveniment on podràs conèixer sobre el terreny, de la mà d’en Joel, en Darren i nosaltres, les darreres tècniques orgàniques a escala mundial en el maneig ecològic de cultius i bestiar, a l’espectacular finca de Son Felip i Algaiarens.

Encara tens temps d’apuntar-te per a conviure tres dies amb tot l’equip i formar part d’aquesta experiència única que possiblement canviarà la manera d’entendre la teva explotació. Pel que fa a la conferència a l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, la qual es va omplir amb una setmana, hem obert llista d’espera per si hi ha la possibilitat d’ampliar la capacitat de l’esdeveniment.

Com a novetat, oferim la possibilitat de seguir el curs en directe des de casa o visualitzar-lo en qualsevol moment pensant en els agricultors de diferents llocs del planeta que ens ho han demanat. Una experiència diferent d’aprendre a obtenir èxit econòmic en el teu projecte agrícola.

STREAMING: SEGUEIX LA MASTERCLASS ON-LINE DES DE CASA TEVA O BÉ VISUALITZA ELS VÍDEOS QUAN ET VAGI MILLOR. TOT A UN PREU MOLT REDUÏT!!!

Aquesta opció estarà disponible en dos idiomes (castellà i angles), a un cost de 150€ pels tres dies de l’esdeveniment, on podràs conèixer i aprendre les lliçons sobre agricultura que s’impartiran als matins a l’auditori d’Es Mercadal. També podràs realitzar les teves preguntes o comentaris, els quals respondran en directe pels ponents.

Inscriu-te abans del 2 d’abril i obtindràs un descompte tant per assistir a la masterclass com per la visualització en Streaming.

ABANS DEL 2 D’ABRIL…

8% DE DESCOMPTE PER A LA MASTERCLASS
PREU: 450€

40% DE DESCOMPTE PER A STREAMING
PREU: 90€

INSCRIPCIONS

De la mà de dos dels grans gurús en agricultura orgànica en l’àmbit mundial, demostrarem que és possible la viabilitat i la rendibilitat de l’agricultura i que al mateix temps és sostenible i respectuosa amb el medi ambient.
En aquesta formació tractarem el disseny de la finca, el tipus de maneig, l’aprofitament de recursos hídrics i la captació d’aigua, la combinació de cultius, les cobertes vegetals, el maneig de pastures, la transformació de productes, la comercialització, la venda directa…

PROGRAMA COMPLET

També tens la possibilitat de participar-hi com a expositor i d’explicar el teu projecte, a l’escenari, a Joel Salatin i Darren J. Doherty. Consulta les propostes de participació i col·laboració.
Aprofita aquesta ocasió perquè les places són limitades!

PROPOSTES DE COL·LABORACIÓ