formacio-agroassessor

FORMACIÓ

FORMACIÓ

La línia de formació d’Agroassessor ofereix serveis de difusió i divulgació de les diferents tècniques d’agricultura regenerativa (permacultura, maneig holístic, agricultura ecològica, biodinàmica, etc.) que s’apliquen a les finques de referència tant a empreses, com a petites finques com a particulars.

Sessions masterclass d’agricultura regenerativa

Realització de sessions “masterclass” d’un, dos o tres dies a les nostres finques o a d’altres explotacions sobre l’aplicació pràctica del model d’agricultura regenerativa.

Masterclass d’Agricultura Orgànica amb Darren J. Doherty i Joel Salatin 

CONFERÈNCIES

Impartició de conferències sobre agricultura regenerativa o qualsevol de les tècniques que inclou el nostre sistema de treball.

El contingut i durada de les conferències s’adapta a les necessitats dels clients. Es pot basar en els coneixements, tècniques i reflexions proposades en el llibre publicat per part del Francesc Font, soci d’Agroassessor, “Arrelats a la Terra: propostes per a una agricultura regenerativa”.

Conferència. The 2019  EU Agricultural Outlook Conference. Sustainability from Farm to Fork.

Nuri UdG

Cursos online O PRESENCIALS

Realització de formació a distancia o presencial amb l’objectiu d’oferir les eines necessàries per aplicar un model productiu des del punt de vista ambiental, social i econòmic.

VISITES A LA FINCA

Realització de visites guiades a les nostres finques de referència on és possible conèixer l’aplicació practica de les tècniques regeneratives que utilitzem, així com dels productes agroalimentaris resultants.

Visita finca agroassessor
Eudald agroassessor

Formacions a personal de finques

Formació als agricultors de les finques en les diferents tècniques de gestió de cultius i pastura. Entre d’altres, es realitzen formacions generals per al seguiment periòdic dels diferents indicadors que determinen l’estat del cultiu, així com l’elaboració de diferents prepararats orgànics (biofertilitzants, ormus, microorganismes natius…) per enfortir el sòl i les plantes.

Disposem de formacions específiques en l’àmbit de la poda, realitzant un control i seguiment a l’inici dels treballs, realitzant les visites necessàries per a formar als treballadors i assegurar-nos que la poda s’efectua correctament segons el nostre criteri tècnic.

L’ACADÈMIA ONLINE D’AGRICULTURA REGENERATIVA

El 2022, es va iniciar un nou projecte de formacions en línia en agricultura per a professionals.
 
Un espai on es pretén democratitzar l’aprenentatge agrari a través de cursos amb un gran èmfasi pràctic, que et donaran les eines que necessites per construir un negoci sostenible i rendible, que et permeti gaudir de la teva vida professional i també personal.

El projecte rep el suport de:

Si estàs interessat en qualsevol dels serveis de formació que oferim, posa’t en contacte amb nosaltres i treballarem una proposta adaptada a les vostres necessitats sense cap compromís

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37