S’inicia una nova campanya DUN. Us oferim els serveis d’assessorament, gestió i tramitació dels ajuts directes inclosos a la Política Agrària Comuna (PAC) i del Programa de Desenvolupament Rural (PDR), realitzem una diagnosi de cada explotació amb l’objectiu de visualitzar les línies d’ajut que millor s’adapten a cada cas.

Des dels ajuts directes, associats a l’agricultura i ramaderia fins a les pràctiques agroambientals, indemnitzacions en zones desfavorides i de muntanya, agricultura i ramaderia ecològica. Aquesta campanya hi ha oberta la convocatòria en agricultura ecològica per a nous sol·licitants.

Estem especialitzats en l’acompanyament del procés de gestió dels  Ajuts Primera instal·lació de joves, inversions en la Millora de la competitivitat de les explotacions, actuacions per la Mitigació del canvi climàtic, noves activitats de Transformació de productes agraris i en Diversificació de les activitats agràries (agroturisme, activitats d’oci,…).

Estem a punt per informar-vos de les principals novetats que presenta aquesta campanya, com per exemple la prohibició dels tractaments fitosanitaris en superfícies d’interès ecològic, augment del pagament complementari joves, condicions dels guarets,…etc.

Entitat col·laboradora núm. 7108 en matèria d’Ajuts i Subvencions del Departament  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Entitat inscrita al Registre d’Assessorament Agrícola i Ramader del Departament  d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.