Ja tenim aquí una nova campanya DUN!  Hi arribem amb totes energies i il·lusions renovades per continuar oferint un servei professional i de qualitat, i amb la dedicació que es mereixen aquests pròxims mesos tan intensos.

Una vegada més, oferim la nostra experiència i proximitat, per ajudar-vos en les opcions més avantatjoses per les vostres activitats.

Aquest any 2019 estrenem una eina digital més modernitzada, que ens permetrà treballar en diversos aspectes de les vostres activitats durant tot l’any.

Apostem per l´assessorament en ajuts a inversions per a professionals. Des del 2015 (inici actual pla desenvolupament rural) fins a la darrera campanya:

  • estem acompanyant a 25 joves (la meitat noies!) en la seva instal·lació a l’activitat agrària i gestionem 44 ajuts a inversions.

Som especialistes en agroambientals agricultura i ramaderia ecològica, sistemes alternatius a la lluita química, gestió zones humides i gestió fertilització, aquestes declaracions es van acostant al 50% de les sol·licituds que gestionem. No oblidem els ajuts a la ramaderia, element clau en la viabilitat de les activitats en vaques de llet, boví de carn, oví-cabrum i apicultura. També és el moment de demanar els ajuts del Pla de Reestructuració de la Vinya (fins al 29 de març).

Vosaltres sou el més important per a nosaltres, hi som perquè ens doneu confiança. Us ho agraïm sincerament i, si encara no coneixeu el servei que oferim, us convidem a gaudir-ho en aquesta campanya 2019!

Permeteu-nos dues curiositats de les DUN que gestionem:

  • El nom de camp més posat és ‘CAMÍ DE ….’ i poseu-li qualsevol indret
  • La parcel.la més gran fa unes 850 Ha. (no patiu,… és majoritàriament bosc!)

Gràcies i endavant!… que el SigPac ens espera!

 

Equip d´Agroassessor. Peralada, 1 febrer 2019

Segueix-nos a la xarxa!  #DUNagroassessor