Els temps canvien i la innovació també arriba en l’àmbit de assessorament agrari i ramader. Estem davant d’una nova forma d’entendre la pagesia. Els agricultors, pagesos, etc, cada vegada estan més preparats i més preocupats per obtenir un bon rendiment de les seves terres reduint costos i alhora procurant per una major sostenibilitat alhora de produir.

Agroassessor, una empresa dedicada a l’assessorament agrícola i mediambiental, fa 5 anys ja va detectar aquesta tendència i des de 2010 ofereix els serveis professionals d’assessorament tècnic en la gestió dels cultius. En aquests últims anys, Agroassessor ha anat creixent i incorporant cada vegada més tipus de cultius, essent capaços d’assessorar des de vinya, olivera, cereal, fruita seca i dolça, horta, etc. I en aquest 2015 fa un pas més enllà: vol apostar per la implantació d’un assessorament global, integral al servei del pagès.

Agroassessor, gràcies a un acord de col·laboració amb Advice inn, aposta per tancar el cercle i cobrir totalment les àrees d’assessorament del món agrari:

–      Tècnic en producció convencional, integrada o ecològica

–      Fiscal, laboral, comptable,

–      Administratiu, gestió de subvencions i realització de la DUN

–      Projectes tècnics i legalitzacions d´activitats.

–      Assegurances agràries

Agroassessor i Advice inn actuaran com un únic interlocutor preocupat per la rendibilitat i l’optimització dels recursos del client. Estem davant d’un concepte nou, modern i innovador.

Francesc Font, gerent d’Agroassessor, manifesta que “amb aquest acord de col·laboració amb Advice inn, busquem incorporar més solucions pels nostres clients i, d’aquesta manera, poder donar-los un bon assessorament tant de caire tècnic, com pel que fa a la gestió dels seus negocis del sector primari, o bé, en l’àmbit fiscal”.

Marta Barris, per la seva banda, gerent d’Advice inn comenta que “des d’Advice inn estem molt contents de poder col·laborar amb Agroassessor. Compartim plenament aquesta visió global dels negocis i entenem l’assessorament com una eina que pot ajudar a aquest col·lectiu”

Advice inn és una consultoria-assessoria d’empreses, focalitzada a aportar solucions en la gestió de les empreses. Disposa d’un ampli ventall de serveis, tots ells enfocats i encaminats a millorar la gestió econòmica, financera, comercial i laboral de les empreses.

Diapositiva1