Recentment olis produïts de finques assessorades per Agroassessor han obtingut la màxima distinció als premis “Los Angeles Extra Virgin Olive Oil Awards by Medal”, celebrats a Los Angeles aquest mes de febrer.

En concret, els olis Olirium en les seves varietats Argudell (típicament empordanesa) i Arbequina, ambdues en sistema de cultiu ecològic, han obtingut la medalla d’Or al prestigiós concurs en l’edició de 2020.

L’èxit d’Olirium, té per company de viatge en aquesta fita, l’Enric Murio de Mas Auró, amb gran i llarga trajectòria en l’elaboració d’olis d’oliva i que enguany també se li ha atorgat medalla de plata pels seus olis en el mateix concurs.

Aquest 2020, es va celebrar el 21è concurs d’Oli “Los Angeles Extra Virgin Olive Oil Awards by Medal”, el premi es va sumar ara ja fa més de vint anys al prestigiós concurs de Vins que se celebra des de fa més de 8 dècades. Els dos concursos compten amb prestigiosos experts del sector, i tenen per objectiu fer arribar l’Oli d’Oliva i els Vins al consumidor, de forma educativa, per tal que es coneguin les seves propietats, característiques i beneficis.

Estem molt contents del treball del nostre equip que ens ha permès a assolir aquesta fita. Des d’Agroassessor, notícies com aquesta, ens encoratgen a seguir treballant colze a colze amb els agricultors i ramaderes que confien amb nosaltres per acompanyar-los fins a assolir els seus objectius.

2020evoomedals_gold_fairplex