Política de Privacitat del lloc web de AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS, SL

La confiança dels nostres clients en els nostres productes i serveis depen de la nostra habilitat per a protegir les seves dades personals quan visiten el nostre lloc web. La següent informació sobre la nostra Política de Privacitat reflexa el nostre compromís per mantenir i garantir relacions comercials segures mitjançant la protecció de les dades personals i garantint el dret a la privacitat de cadascun dels usuaris del nostre lloc web. En aquest document expliquem com utilitzem les dades personals dels nostres clients.

Drets dels usuaris

Vostè té reconeguts els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, els quals podrà exercir gratuïtament. La forma més ràpida i senzilla de exercir aquests drets és accedint al seu compte d’usuari i directament modificar les seves dades o esborrar el compte d’usuari. Qualsevol informació que necessitem emmagatzemar, en virtut d’una obligació legal o contractual, serà bloquejada i només emprada per a aquestes finalitats en comptes de ser esborrada.

Així mateix vostè pot dirigir-se per exercir els seus drets a AGROASSESSOR CONSULTORS TÈCNICS, SL amb CIF B55238737i amb domicili social a C/ Requesens, 5 de Peralada.

Dubtes sobre la nostra Política de Privacitat?

Si vostè té algun dubte o qüestió sobre la nostra Política de Privacitat o vol exercir algun dret o acció relatiu a les seves dades personals, si us plau posis en contacte amb nosaltres mitjançant la següent direcció de correu electrònic: info@agroassessor.com

Vostè no desitja rebre informació de nosaltres o desitja revocar el seu consentiment?

Vostè pot oposar-se a l’ús de la seva informació per a fins publicitaris, investigacions de mercats o desenvolupament d’enquestes de satisfacció en qualsevol moment, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment, sense efecte retroactiu. Per això haurà d’enviar un correu electrònic a la direcció info@agroassessor.com

Si vostè ha rebut publicitat per correu electrònic, també es podrà oposar a aquest correu electrònic, clicant a l’enllaç inclòs en el mateix i seguint les instruccions que li siguin facilitades. Una altra forma senzilla de paralitzar la recepció de aquesta informació publicitària és a accedint al seu compte d’usuari i seleccionant les opcions corresponents. Si us plau, tingui en compte que els nostres sistemes poden requerir un lapsus de temps que en qualsevol cas superarà les 48 hores per a que la seva oposició o revocació es facin efectives, pel qual durant aquest lapsus pot continuar rebent missatges.

Plugins socials

A la nostra pàgina web li oferim els anomenats plugins socials de diferents xarxes socials (per exemple el botó “M’agrada” de Facebook).

Si vostè és membre d’una xarxa social i fa clic sobre el corresponent plugin social, el proveïdor de la xarxa social podrà enllaçar les seves dades de perfil amb la informació de la seva visita a la pàgina web. Per tant, és convenient informar-se sobre les funcions de la respectiva xarxa social.

Canvis a la Política de Privacitat

La nostra Política de Privacitat podrà patir actualitzacions, degudes a canvis i necessitats legals, així com a degudes millores i canvis inclosos en la forma d’oferir els nostres productes i serveis. Per això li recomanem que visiti i accedeixi a la nostra Política de Privacitat periòdicament, per a poder tenir accès i conèixer els últims canvis que s’hagin pogut efectuar.