Producció i comercialitzacio

PRODUCCIÓ I COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES

PRODUCCIÓ I COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES

El procés de producció i transformació agroalimentària és la part encarregada de l’elaboració, transformació, preparació, conservació i envasat dels aliments per al  consum final.

El pas d’una matèria primera a un producte elaborat requereix d’un procediment estudiat i protocol·litzat per assegurar el manteniment de les propietats nutricionals i organolèptiques desitjades.  A més a més, el procés de transformació ha de garantir en tot moment la seguretat alimentària i poder respectar al màxim les qualitats nutritives del producte.

Des de Agroassessor ajudem a crear uns protocols de treball per tal d’assegurar la realització del procés d’elaboració dins els paràmetres tècnics, nutricionals, organolèptics i funcionals, per tal d’obtenir el millor producte derivat del treball de producció de la matèria primera al camp.

Derivat d’aquest procés de producció, a Agroassessor realitzem l’acompanyament en les tasques de processament i elaboració dels aliments produïts l’acompanyament i assessorament en els paràmetres tècnics i legals del propi procés.

Assessorament en la legalització de l’activitat.

Execució de les tasques necessàries per dur a terme l’activitat d’elaboració de les matèries primeres i tramitar les legalitzacions corresponents per a poder iniciar l’activitat amb totes les garanties.

SON FELIP. ous orgànics
Packaging

Acompanyament en el procés de comercialització, packaging i distribució

Elaboració d’estudis de mercat dels diferents productes, conducció de la comercialització a través de diferents canals en funció del producte, i segment de mercat, tot estudiant  el packaging corresponent al producte.

Assessorament legal i normatiu en processos d’etiquetat

Assessorament i participació en el disseny i execució de l’etitquetatge del producte, seguint les diferents normatives dels sistemes productius i de certificació, així com els requeriments legals dels diferents països destí.

Etiqueta
Registres

Tramitació d’autorització i alta en els registres de marques de qualitat

Assessorament i tramitació de l’autorització de les inscripcions i auditories per tal de poder assolir diferents registres de marques de qualitat dels productes per tal donar garantia del productor al consumidor.

Necessites que t’acompanyem i assessorem en el procés d’elaboració i comercialització dels teus propis productes?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37

Aquest lloc web fa ús de cookies de tercers per tal d’obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n’accepteu l’ús. Podeu obtenir més informació, així com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies i de privacitat.