Fotos projectes

projectes

projectes

A Agroassessor escoltem les vostres inquietuds, necessitats i desitjos i construïm i gestionem junts projectes personalitzats i familiars, respectuosos amb el medi ambient, el territori i la seva cultura.

Vols conèixer alguns dels projectes gestionats per Agroassessor?

sonfelip

Son Felip i Algaiarens: Situada a Menorca, aquesta finca disposa de mil hectàrees de terreny agrícola i forestal que limiten amb el mar del nord de l’illa. La pastura regenerativa amb vaca vermella de Menorca, la producció d’ous utilitzant galliners mòbils, l’obtenció de mel en un espai considerat reserva de biosfera, o la producció d’oli d’oliva extraverge a partir d’oliveres plantades seguint les tècniques del keyline són alguns dels trets característics d’un dels projectes regeneratius més importants i pioners del sud d’Europa. 

Reconversió

Can Font: De les sinergies entre agricultura regenerativa i agricultura de precisió, l’equip de treball de Can Font gestiona una finca ancestral (des del 1700) utilitzant les darreres tecnologies de les quals disposa el sector primari. Les noves generacions, seguint els passos de les generacions anteriors, produeixen raïm, olives, cereal, blat de moro, ametlles i vegetals provinents d’una agricultura que regenera el sòl i l’entorn. La innovació practicada als darrers anys ha dut als pagesos de Can Font (encapçalats per la Nuri i en Francesc d’Agroassessor) ha atret nombroses universitats i altres institucions a estudiar-ne el progrés i la millora de la fertilitat dels sòls.

olirium

Olirium: A la Costa Brava, a l’extrem nord de la península Ibèrica, es  produeix un oli extraverge fruit de pràctiques regeneratives i certificat com a producte ecològic. Un producte elaborat a partir de varietats locals d’oliva, i considerat entre els millors olis del món segons diferents comitès internacions d’aquest producte, els quals l’han guardat amb medalla d’or en reiterades ocasions.  

estratègia agrària

Per iniciativa del Consell Insular de Menorca, i finançat amb fons Feader amb la col·laboració del Govern Balear, Agroassessor va realitzar el “Pla Estratègic Agrari de Menorca”. Juny 2021.

Aquest pla pretén dinamitzar el sector agrícola i crear llocs de treball, evitar l’abandonament de conreus i finques, potenciar la producció i comercialització de productes agrícoles i ramaders de qualitat i proximitat, crear demanda dels productes agraris locals i preservar els valors paisatgístics, ambientals i patrimonials que l’agricultura i ramaderia porta associats.

estudi cadenes

Agroassesssor compta amb l’experiència de grans projectes amb l’administració pública, com és la Conselleria d’Agricultura del Govern Balear, havent realitzat l’estudi “Anàlisi de les cadenes alimentàries i diagnosi del sector de producció local, ecològica, agroindustrial i artesanal de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera”. Abril 2021.

L’estudi va servir per conèixer el potencial de producció i els fluxos alimentaris a les Balears, que van permetre establir les línies de base que permetran el desenvolupament de polítiques de compra pública socials i sostenibles. 

El present estudi ens va donar l’oportunitat de conèixer en profunditat el territori i la societat que hi habita.

og_image_torres

La marca de vi més admirada del món.

Acompanyament i assessorament en la transició de les vinyes de la família Torres en el camí regeneratiu.

Creació conjunta de l’associació de Viticultura regenerativa.

Vols conèixer de primera mà les nostres finques de referència?

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37