QUI SOM

equip agroassessor

QUI SOM

A Agroassessor som un equip multidisciplinar, format per enginyers agrònoms i forestals, tècnics, biòlegs, ambientòlegs, topògrafs, economistes… amb coneixement i experiència en multitud de cultius (olivera, vinya, fruiters, extensius, ramaderia…)., amb més de 15 anys d’experiència i més de 500 projectes consolidats.

La nostra trajectòria professional s’inicia amb les tècniques agrícoles convencionals però fruit d’experiències directes amb referents internacionals com Darren J. Doherty i Joel Salatin, evoluciona a la combinació de diferents disciplines de l’agricultura regenerativa. Convençuts del rumb que ha de agafar l’agricultura per a millorar el nostre sistema global de sostenibilitat, rendibilitat i millores en els diferents entorns.

Els anys d’aprenentatge i practica d’aquestes tècniques, així com formacions adquirides a diferents llocs del planeta com Austràlia, es sumen a una mentalitat crítica que prova i testeja sobre terreny totes les tècniques apreses per adaptar-les i millorar-les.

Acompanyem als agricultors, propietaris i Administracions en el disseny i gestió de projectes agrícoles sostenibles i productius, en base a l’aplicació de tècniques de referència de l’agricultura regenerativa (permacultura, maneig holístic, disseny keyline, horta biointensiva, etc. ) adaptades a la realitat del territori i a la necessitat dels clients.

Francesc Font

FRANCESC FONT


E.T. Agrícola i soci d’Agroassessor

He estat treballant a Austràlia i he tornat tan regeneratiu que fins i tot he escrit un llibre “Arrelats a la Terra”.

Divulgador del model que he après dels grans Darren J. Doherty i Joel Salatin, amb qui he establert col·laboracions i una bona amistat  

Format en permacultura, maneig holístic, microbiologia i altres tècniques que formen part de l’Agricultura Regenerativa.

Enginyer tècnic agrícola, director agronòmic de Can Font, Son Felip i Algaiarens, i Olirium, entre d’altres. 

Empresa - Agroassessors

EUDALD SAEZ


E.T. Agrícola i soci d’Agroassessor

Llarga experiència en l’assessorament directe al sector agrari. El meu univers són les mesures de suport en ajuts i desenvolupament rural europeus i tot el que ho envolta.

Els meus referents, el rigor i la voluntat de servei. Intento portar l’oficina al camp, oberta a tot i a tothom. Associar-se té sentit, sumar d’esforços ens fa créixer com a persones. 
 
Dues frases que m’acompanyen: ‘On van els teus pensaments, hi van les teves passes’. ‘Només hi ha un 2% de pagesos a Europa, però el 100% d’europeus mengen’. 
Empresa - Agroassessors

FARNERS PARAROLS


Llicenciada en Ciències Ambientals

Ambientòloga, actualment centrada en la gestió administrativa d’Agroassessor. 
 
Sóc una persona assertiva, polivalent i adaptable a nous reptes. Alhora receptiva, conciliadora i empàtica.
 
Diuen que cuidar la nostra terra i que ens doni els seus fruits és tot un art; i és ben cert, a casa sempre hem tingut hort i he après que la satisfacció de poder alimentar-se amb el que has conreat no té preu. 
 
El temps lliure el dedico a la meva família, a la lectura i a la costura.

Empresa - Agroassessors

ROBERT MADEO


E.T. Agrícola

A Agroassessor des dels seus inicis.
Fill de paleta i nét de pagesos, he lligat les dues herències dedicant-me al desenvolupament de projectes constructius agraris.
Amb formació i experiència en la direcció i administració d’empreses, faig valoracions rústiques i  estudis de viabilitat econòmica.
 
Dissenyo pensant en que les explotacions han de ser rendibles econòmicament i respectuoses amb el medi ambient i amb el benestar animal.
La terra no és de qui la treballa, sinó de la Terra i per això estem obligats a respectar-la.
Empresa - Agroassessors

NURI MADEO


E.T. Agrícola

Després d’estar més de 20 anys veient florir, quallar i créixer fruita dolça, us puc dir que no hi ha una campanya igual que l’altra i que la bellesa d’aquest canvi és la que fa fascinant la nostra feina!

Sempre millorant i aportant solucions per obtenir fruits de més qualitat, nutritius i sans.

Tendint a regenerar el sòl, les plantes que se n’alimenten i el planeta on hi conviuen.

A part de les meves aportacions de maneig de fruiters i horta a tots els projectes que ho requereixen, em trobareu participant activament dels projectes de Biobosch orgànics i de Can Font Organic.

 
Empresa - Agroassessors

MARTÍ VILA


E.T. Agrícola

Amb experiència en l’assessorament de cultius fructícoles.

Em fascina observar i aprendre els cicles i processos que succeeixen en el medi natural, principalment els que es donen en el regne vegetal.

Entenc l’agricultura com l’art de cultivar la terra per produir aliments amb la natura, respectant-la i tinguent-ne cura.

Empresa - Agroassessors

ESTER PÉREZ


Llicenciada en Biologia

Sempre m’ha agradat el camp i la natura. 
Per mi l’agricultura sostenible i ecològica és una forma de vida.
 
Hem de cuidar la terra i el seu entorn i ella ens cuidarà a nosaltres. Intento transmetre aquesta visió i manera de fer a la gent que m’envolta. 
 
La meva experiència és principalment en vinya, també en olivera. 
Amb ganes d’aprendre sempre més i poder-ho aplicar en projectes laborals i personals.
Empresa - Agroassessors

RAQUEL GIMÉNEZ


E.T. Agrícola

Després d’haver tastat l’agricultura des de diferents perspectives, començant per les temporades de recol·lecció, passant per la protecció i control de la sanitat vegetal dels cultius i, la venda del producte, ara  m’endinso en l’univers Eudald, aportant la meva energia en el servei de mesures de suport en ajuts, per ajudar-vos a que tingueu més temps per poder gaudir del que més us agrada, EL CAMP.

Empresa - Agroassessors

ROSER FEBRER


E.T. Agrícola

Sota el lema “Som el que mengem”, neix la meva inquietud per la procedència de les matèries primeres. Millorar la salut del planeta significa cuidar la salut de les persones.
 
Amb formació en administració d’empreses i qualitat, posaré el meu gra de sorra per aconseguir la sostenibilitat de les finques.
Tenir l’oportunitat de contribuir a millorar el futur de la terra que m’envolta és un gran orgull.
 
Apassionada de l’esport a l’aire lliure i la gastronomia.
DSC_0049

JOSEP CALERO


E.T. Agrícola

Vaig cursar l’especialitat en indústries agràries i alimentàries. 

Tenc experiència tant a l’administració pública com de tècnic professional però en els darrers anys he treballat quasi en exclusiva com a tècnic, tocant àmbits molts diferents.

Form part de l’equip Agroassessor, on esper, amb il·lusió i motivació, aportar el millor de jo.

Apassionat del món del camp, la climatologia i l’astronomia. Quan no estic gaudint de l’aire lliure és perquè estic elaborant cervesa artesana casolana.

 
IMG_20210224_175322-2

ESTEVE POUS


E.T Agrícola, E. Forestal

Col·laborador d’Agroassessor.

He treballat més de 15 anys com a Enginyer a l’administració pública en projectes d’ordenació forestal, assessorament a propietaris i ADF i en l’elaboració de plans estratègics.

Amb una voluntat emprenedora i de mantenir les arrels al Pirineu vaig iniciar una nova etapa continuant el negoci familiar basat en la ramaderia ecològica i la producció de biomassa. Actualment compagino aquesta feina amb tot tipus de Projectes Forestals relacionats amb el bosc i les pastures allà on calgui. Més del 65% de la superfície de Catalunya és bosc però la majoria de la gent només se’n recorda quan hi ha un gran incendi forestal.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER I NO ET PERDIS CAP NOVETAT

Menorca: Ronda Estancia 62, 07740 – Es Mercadal. Tel +34 971 04 86 45  |  info@agroassessor.com  |  Girona: C/ Requesens 5, 17491 – Peralada. Tel +34 972 53 86 37

Ronda Estancia 62, 07740 Es Mercadal

Menorca. Tel +34 971 04 86 45

admin@agroassessor.com

C/ Requesens 5, 17491 Peralada

Girona Tel +34 972 53 86 37