Realitzem el seguiment a camp i a nivell administratiu (preparació de documentació, registres i auditories) segons la normativa que atorga el Consell Català de producció integrada (CCPI).
Realitzem el seguiment a camp i a nivell administratiu (preparació de documentació, registres i auditories) segons la normativa que atorga el Consell Català de producció agrària ecològica  (CCPAE).
Realitzem recomanacions agronòmiques basades en les eines emprades en la agricultura regenerativa (biofertilitzants, compost, bocashi, cromatografies, disseny en línia clau (keyline)… Acompanyem el productor a adquirir els coneixements necessaris per a transformar la seva finca cap a un agricultura més orgànica i sostenible mitjançant formacions i visites.
Realitzem recomanacions agronòmiques basades en les eines emprades en la agricultura biodinàmica (Agrohomeopatia, Preparats biodinàmics, Compost biodinàmic..).Acompanyem el productor a adquirir els coneixements necessaris per a transformar la seva finca cap a un agricultura més orgànica i sostenible mitjançant formacions i visites.